Στα καταστήματα Conti uomo γαμπρός θα βρείτε πολλές προτάσεις για το γαμπριάτικο κοστούμι σας.

Ας αναφερθούμε στην θεματολογία (concept) του γάμου σας.
Έχουμε τις εξής επιλογές:

Γάμος Oscar

 
 

 

           Ένα smokin κοστούμι με ζωνάρι και παπιγιόν είναι τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο μυαλό μας. (Εναλλακτικά υπάρχουν και άλλα αξεσουάρ λαιμού στα καταστήματα Contiτα οποία είναι κατοχυρωμένα προϊόντα και θα τα βρείτε μόνο στα Αμερικάνικα Oscar και σε εμάς). Το smokin πρέπει να είναι σε στενή γραμμή και να παρουσιάζει το κορμί μας όσο γίνετε ποιο αδύνατο. Το ματ ύφασμα σε μονόκουμπο κοστούμι με γυαλιστερό πέτο και φιλετάκια στις τσέπες είναι τα βασικά στοιχεία που το χαρακτηρίζουν. Φυσικά η νύφη πρέπει να έχει την ανάλογη εμφάνιση.

 

 

 

 

Γάμος Εποχής

 

 

            Ένα λευκό Φράκο με λευκά γάντια, μπαστούνι και καπέλο μας μεταφέρει στην Βικτοριανή εποχή. Το φράκο η εναλλακτικά η Ρεντιγκότα παρουσιάζει έντονα τον αρρενωπό στοιχείο του γαμπρού και προσφέρει χαμόγελα ενθουσιασμού στους καλεσμένους σας. Φυσικά η νύφη θα πρέπει να επιλέξει αντίστοιχα το νυφικό της πριγκίπισσας η γενικά ένα νυφικό Βικτωριανής εποχής με το αντίστοιχο γάντι και την δαντελένια ομπρέλα. Το σκηνικό θα συμπληρώσει ένα αυτοκίνητο εποχής η μία άμαξα.

 

 

 

 

Γάμος Κορλεόνε

 

 

 

             Αν θέλετε το γαμπριάτικο κοστούμι σας να έχει γίνει θέμα συζήτησης η αν η σκούφια σας κρατάει από την Κρήτη η την Μάνη, ο γάμος του Κορλεόνε είναι μια καλή ιδέα. Ένα κοστούμι κλασικό σε συνδυασμό με φουλάρι και καβουράκι καπέλο σε λευκόμαυρους συνδυασμούς είναι το θέμα σας. Στα καταστήματα Conti μπορούμε να σας προσφέρουμε αυτά τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Μέχρι εκεί. Οι μπαλωθιές είναι δικό σας πρόβλημα.