Το κατάστημα Conti uomo γαμπρός ντύνει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Γιάννη Ζουγανέλη και όχι μόνο, στην νέα κιν ταινία The Bachelor.

Πάρτε μία εικόνα απο τα backstage...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ταινία theBachelorείναι εναall star cast ηθοποιών που περιλαμβάνει, εκτός από τους Γιάννη Ζουγανέλη και Γιάννη Τσιμιτσέλη, τους: Αποστόλη Τότσικα, Κατερίνα Γερονικολού, Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάση Βισκαδουράκη, Νίκο Βουρλιώτη,  Αγορίτσα Οικονόμου , Λευτέρη Ελευθερίου, Ευτυχία Φαναριώτη και πολλούς πολλούς άλλους,  «προβάρει» και ετοιμάζεται για το πρώτο «πάμε» του νέου και πολλά υποσχόμενου σκηνοθέτη, Αντώνη Σωτηρόπουλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το σενάριο υπογράφει η σεναριογράφος των τηλεοπτικών επιτυχιών Ρένα Ρίγγα.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στα όρια της απόλυτης κωμωδίας και του blockbuster το, The Bachelor είναι μια σύγχρονη, ελληνική ταινία που μιλά στον καθένα. Ένα μπάτσελορ «στραβώνει» και οι πρωταγωνιστές βρίσκονται να αναζητούν λύσεις και λύτρωση, μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις, δυνατούς διαλόγους, συγκίνηση και πολλές ανατροπές, και ανάμεσα σε δύο πόλεις, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

 

Πρόκειται για την τρίτη μεγάλου μήκους  παραγωγή της ShowTime Productions μετά  το «Ένα Πλοίο για την Παλαιστίνη» του Νίκου Κούνδουρου και τις «Μαριονέτες» του Παντελή Καλατζή και την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Voice Entertainment. Παραγωγή της ShowTime Productions και της Voice Entertainment είναι επίσης και οι δύο  πολύ επιτυχημένες, αυτήν τη σεζόν,  τηλεοπτικές παραγωγές, Barman και Cineλθετε.

 

Το The Bachelor ξεκινά γυρίσματα τον Μάιο και θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2016, από τηνVillage Films. Το Soundtrack της ταινίας υπογράφουν οι Goin' Through και οι Otherview.