Τα Γαμπριάτικα κοστούμια και τα αξεσουάρ  της εταιρίας  Conti uomo γαμπρός παράγονται στην Αμερική και είναι τα ίδια προϊόντα που χρησιμοποιούνται στα Oscar.

            Τα γαμπριάτικα κοστούμια Conti παράγονται ως επί των πλείστων σε στενή γραμμή “εμβαζέ”  με παντελόνια επίσης σε στενή γραμμή σχήματος “καρότου”. Κατασκευάζονται 40% στο χέρι και 60% σε ραπτομηχανή. Το φινίρισμα και η elegance εμφάνισή τους βασίζεται τόσο στην προσεκτική εσωτερική κατασκευή τους όπου χρησιμοποιούνται κολλητικά και καναβάτσα υψηλής ποιότητας όσο και στα υφάσματα επίσης υψηλής ποιότητας με συνθέσεις που έχουν ως βάση το κρύο μαλλί “coolwool” και το μετάξι “silk”. Τέλος το μυστικό της επιτυχίας είναι η κλωστές αντοχής που επωμίζονται το βάρος της πίεσης της ημέρας και των χορευτικών δεξιοτήτων του γαμπρού. Ας μην ξεχνάμε ότι η εταιρία Conti σας δίνει και 2 χρόνια εγγύησης καλής ποιότητας και αντοχής, οπότε τα κοστούμια μας πρέπει να στηρίζουν την εγγύησή τους.    

            Τα γαμπριάτικα πουκάμισα Conti έχουν σμόκιν γιακάδες και διπλές μανσέτες για μανικετόκουμπα . Τα υφάσματα των πουκαμίσων είναι 100% βαμβακερά παραγόμενα σε πολύ γνωστά εργοστάσια, με φινίρισμα ικανό να διευκολύνει το σιδέρωμα.

            Τα γαμπριάτικα αξεσουάρ Conti είναι πρωτότυπα και υπάρχουν αποκλειστικά στα καταστήματά μας και στα Αμερικάνικα Oscar. Τα υλικά που κυρίως χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τους είναι μέταλλο, Swarovskiκαι φυσικά μετάξι “silk”.