Εγγύηση Προϊόντων Conti

           Η εταιρία Conti uomo γαμπρός είναι η Μοναδική εταιρεία ρούχων στην Ελλάδα που δίνει εγγύηση καλής ποιότητας, αντοχής και μεταποίησης στα προϊόντα της .

Αναλυτικά:

2 Χρόνια Εγγύηση καλής ποιότητας

           Τα γαμπριάτικα κοστούμια Conti κατασκευάζονται στην Αμερική από υψηλής ποιότητας και αντοχής υφάσματα. Η εταιρία σας δίνει εγγύηση καλής ποιότητας για δύο ολόκληρα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι αν παρουσιάσει το προϊόν οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την προβλεπόμενη χρήση του η κατά την προβλεπόμενη πλύση του από ενδογενείς παράγοντες, προβλέπεται η άμεση αντικατάστασή του ή η επισκευή του.

Ενδογενείς παράγοντες αποτελούν τυχόν αστοχίες υλικού. Εξωγενείς παράγοντες είναι π.χ. κάψιμο από τσιγάρο, σχίσιμο από αγκίστρωμα σε αντικείμενο και γενικά παράγοντες που πηγάζουν από την κακή χρήση του προϊόντος και φυσικά δεν επισύρουν την ατελή αντικατάσταση η επισκευή του προϊόντος .

           Η εγγύηση εξαργυρώνεται από όλα τα καταστήματα Conti uomo γαμπρός του group καταστημάτων Ελλάδος (Τσιμισκή Θεσσαλονίκη , Κολωνάκι Αθήνα), Κύπρου (Αρχ. Μακαρίου Λευκωσίας), ανεξάρτητα από το κατάστημα αγοράς του προϊόντος.

2 Χρόνια Εγγύηση μεταποίησης

           Τα γαμπριάτικα κοστούμια Conti παρέχουν ασφάλεια στον γαμπρό και μετά την αγορά τους για δύο ολόκληρα χρόνια. Αν οι διαστάσεις σας αλλάζουν μετά την αγορά του κοστουμιού Conti, η επιχείρησή μας σας παρέχει άπειρες μεταποιήσεις για δύο ολόκληρα χρόνια για να μπορείτε να ξαναχρησιμοποιήσετε το προϊόν στα μέτρα σας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

           Η εγγύηση εξαργυρώνεται από όλα τα καταστήματα Conti uomo γαμπρός του group καταστημάτων Ελλάδος (Τσιμισκή Θεσσαλονίκη , Κολωνάκι Αθήνα), Κύπρου (Αρχ. Μακαρίου Λευκωσίας), ανεξάρτητα από το κατάστημα αγοράς του προϊόντος.

Εγγύηση αλλαγής νούμερου στο κοστούμι μέχρι 20 ημέρες πριν τον γάμο

           Πολλοί γαμπροί πριν τον γάμο τους μπαίνουν σε πρόγραμμα διατροφής προκειμένου να χάσουν κάποια κιλά για τον γάμο τους. Εδώ δημιουργείται το δίλλημα.. Να πάρω το κοστούμι νωρίς για να βρω ποικιλία και να κάνω καλύτερο προγραμματισμό η να το πάρω τις τελευταίες ημέρες και ότι βρώ? Αν αγοράσουν νωρίς το γαμπριάτικο κοστούμι τους και αδυνατίσουν  αναγκάζονται να κάνουν μεγάλες και παραφύση μεταποιήσεις στα κοστούμια τους προκειμένου να τα φέρουν στα μέτρα τους ρισκάροντας την εμφάνισή τους. Αν βγουν για κοστούμι τις τελευταίες ημέρες αναγκάζονται να κάνουν πολλούς συμβιβασμούς στο κοστούμι και στα αξεσουάρ γιατί πρέπει να πάρουν ότι έχει μείνει στο ράφι στο νούμερό τους.

Στο Conti γαμπρός ξεχάστε όλα τα διλλήματά σας. Τα κιλά σας την ημέρα του γάμου σας είναι δικό μας πρόβλημα και όχι δικό σας. Εσείς μπορείτε να έρθετε και έξι και οκτώ μήνες πριν τον γάμο σας να διαλέξετε το γαμπριάτικο κοστούμι που σας ενδιαφέρει και κάθε φορά που έχετε σημαντική απώλεια βάρους, απλά μας ενημερώνετε. Με λίγα λόγια 20 ημέρες πριν τον γάμο σας κάνουμε μια συνάντηση και βλέπουμε σε ποιο νούμερο κοστούμι είστε. Σε περίπτωση που το σώμα σας είναι σε άλλο νούμερο από αυτό που έχετε επιλέξει δεν σας μεταποιούμε το κοστούμι που διαλέξετε πριν από έξι μήνες αλλά ενεργοποιείται η εγγύηση αλλαγής νούμερου και έρχεται ένα νέο κοστούμι στο νούμερό σας για εσάς σε 3 ημέρες αν υπάρχει σε αποθήκη σε Ελλάδα και Κύπρο η σε 5 ημέρες αν έρθει από Αμερική.

           Τέλος, στα καταστήματα Conti γαμπρός υπάρχει ένας κανόνας. Σε αντίθεση με τα άλλα καταστήματα, τα κοστούμια που είναι κρεμασμένα στο ράφι είναι μόνο για την πρώτη πρόβα του γαμπρού. Η επιχείρηση έχει την λογική ότι όλα τα ρούχα που είναι στα ράφια και έχουν δοκιμαστεί έστω από έναν γαμπρό είναι πλέον μεταχειρισμένα προϊόντα και ποτέ δεν πωλούνται ως καινούρια στον πελάτη. Το γαμπριάτικο κοστούμι που αγοράζει ο πελάτης μας έρχεται πάντα συσκευασμένο για αυτόν και φοριέται πρώτη φορά από αυτόν.